- lekvár
A klasszikus, ribizlivel összefőzve. A szokásos módon a sűrűje lekvárnak, a leve szörpnek üvegelve. - szósz
A gyorsabb. Szintén ribizlivel összefőzve vízben egy kevés cukorral, majd tejföllel és keményítővel habarva. - befőtt
1 liter vízhez 10 dkg cukorból és egy kevés Na-benzoátból felöntőlevet készíteni, majd ebben pár percig főzni a leszemezett bogyókat. A gyümölcsöt üvegekbe szedni, felönteni a lével, végül száraz dunsztban kihűteni. A maradék felöntőlevet szintén üvegekbe töltöttem, hígabb szörp lett belőle. - a fél:
Csiga lelkesen rágcsálta a leveleket vacsorára
Holland könyvtárak 3. Hoek van Holland
-
A 2016 októberi kirándulásunkon megnéztük a modern és új építésű
amszterdami OBA-t, a rotterdami központi könyvtárat, valamint Hoek van
Holland fiókkönyvt...
3 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése