-
Szombaton az immár hagyományossá vált programunkon vettünk részt, a terézvárosi Hunyadi téren, a Tök jó fesztiválon. Kaptunk tököt, faragóeszközöket, és a faragás közben forró csokit és puncsot kortyolgattunk és gesztenyeszívet majszoltunk. Ez volt a tökünk első élete.
A padon, az oszlop mellett, jobbra a második Férj Nyamm című faragványa |
A leves csak szemmérték alapján készült: tökhús, kevés víz, 1 nagy fej vöröshagyma és krumpli, valamint 2 kisebb alma. Amikor megfőttek a hozzávalók, botmixerrel pürésítettem. Tálaláskor pirított hagymát szórtunk rá.
3. A megmaradt tökhéjat két helyen átfúrtuk, madzagot fűztünk bele, majd az ablak rácsára kötöztük, végül rossz diót szórtunk bele. Azóta több a cinke az ablakunknál :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése