2019. február 14., csütörtök

Újabb nyomdák

Összegyűlt itthon újabb adag műanyag és valódi parafa dugó, valamint a molyon is szóba kerültek a betűnyomdák. megvolt hát az inspiráció, hogy a meglévő készlet bővüljön egy kicsit, szóval újabb egy betű, valamint lista- és díszítőelemeket faragtam a dugókba.
 
Az új betű, B, valamint a négyzetes listajel, és egy dísz:

Nem vezetek rendes BuJo-t, mert az otthon lévő reklám jegyzetfüzeteket kell elhasználni. De a nyomdák az ezekbe kerülő állandóbb oldalakhoz is használhatók. Alapvetően a napi feladataimat írom bele, de vannak visszatérő elemek, például a molyos olvasások, a hangoskönyves hallgatások aktuális állapotjelzője, a bloggal kapcsolatos dolgok (boldogságmorzsák és a sok-sok félkész bejegyzéshez szükséges képek elkészítése/összegyűjtése). Ezen oldalakat nem tépem ki a nap végén, hanem tovább benne maradnak a füzetben, így megérdemelnek egy kis díszítést, és az is hasznos, hogy feltűnőbbek lesznek ezek a lapok.

Az új minták próbanyomatai, valamint egy tematikus lap a háromszög listaelemmel, egy csoportkép az ábécé meglévő betűiről és a főleg naptárazáshoz készült elemekről:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése