Miután az 1., 2. és 3. próbálkozásom sem lett sikeres: túl lágy masszát kaptam, jöhetett a 4.
4.) A régi recept alapján
Elővettem a 2 éve jól bevált receptet és csokis szaloncukrot készítettem. Beletettem mindent, ami kell, főztem, formába öntöttem, hűtöttem, és dermedt.
Azaz csak dermedt volna. Ugyanis formázhatatlanul lágy maradt...
Így ott álltam 2 nagy tálca csokimasszával... Újabb próbálkozásokhoz semmi kedvem. A sok csokit meg sajnáltam kidobni. Így Pepita süti, azaz Majomkenyér, azaz Pöttyöske lett belőle újabb olvasztás és keksztördelés után. Ha lágy lesz, majd kiskanállal esszük!
Holland könyvtárak 3. Hoek van Holland
-
A 2016 októberi kirándulásunkon megnéztük a modern és új építésű
amszterdami OBA-t, a rotterdami központi könyvtárat, valamint Hoek van
Holland fiókkönyvt...
3 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése