2009. december 23., szerda

Szaloncukor - 2009/2.

Miután az 1., 2. és 3. próbálkozásom sem lett sikeres: túl lágy masszát kaptam, jöhetett a 4.
4.) A régi recept alapján
Elővettem a 2 éve jól bevált receptet és csokis szaloncukrot készítettem. Beletettem mindent, ami kell, főztem, formába öntöttem, hűtöttem, és dermedt.
Azaz csak dermedt volna. Ugyanis formázhatatlanul lágy maradt...
Így ott álltam 2 nagy tálca csokimasszával... Újabb próbálkozásokhoz semmi kedvem. A sok csokit meg sajnáltam kidobni. Így Pepita süti, azaz Majomkenyér, azaz Pöttyöske lett belőle újabb olvasztás és keksztördelés után. Ha lágy lesz, majd kiskanállal esszük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése