- gerezdekre vágtam a körtét, majd kivágtam a magházát, szárát (nem, nem pucoltam meg, a héja rajta maradt)
- a már megtisztított gerezdek vízben állva várták míg a többiek is megtisztulnak
- felforraltam vizet és cukrot (10 dkg cukor/1 l víz), tettem bele tartósítószert is (Na-benzoát)
- a körtegerezdeket pár percig forraltam a cukros lében (minél tovább maradt a forró lében, annál kevésbé barnult a későbbiekben)
- kihalásztam a körtéket üvegekbe, majd teleszedtem őket a cukros lével, hogy teljesen befedje
- száraz dunsztban hagytam kihűlni
Holland könyvtárak 3. Hoek van Holland
-
A 2016 októberi kirándulásunkon megnéztük a modern és új építésű
amszterdami OBA-t, a rotterdami központi könyvtárat, valamint Hoek van
Holland fiókkönyvt...
3 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése