Idén is gyártottunk házi szaloncukrot. Mivel kicsit a rögtönzés jegyében, így az első kókusszal tuningolt vízben főtt sűrű gríz alapú elég ízetlen és semmilyen lett. Még kakaóporral kiegészítve is.
Másodszorra már biztosabbra mentünk. Az éjszakára vízbe áztatott mazsolát daráltam le, öntöttem fel főtt kávéval és adtam hozzá darált kekszet, amíg gyúrható nem lett. Ezt formáztunk szaloncukor alakúra, majd csomagoltuk zsírpapírba és alufóliába. Ez már finom volt.
Többen kérdezték, hogy gesztenyés-e, így akár az is lehetett volna.
Holland könyvtárak 3. Hoek van Holland
-
A 2016 októberi kirándulásunkon megnéztük a modern és új építésű
amszterdami OBA-t, a rotterdami központi könyvtárat, valamint Hoek van
Holland fiókkönyvt...
3 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése