2012. december 15., szombat

Bögremelegítő

Az idei munkahelyi karácsonyon már ajándékozás is van, de kissé rendhagyó módon. Húzunk neveket, de nem úgy, és hozunk ajándékot, de nem úgy.
Szóval olyan ajándékot kell hozni, ami jellemző ránk, ami mi vagyunk. És aki hoz ajándékot, annak a neve kerül bele a kalapba. Szóval mi az, ami jellemző rám, elkészül egy hét alatt, örül neki a csak nagyon extra dolgokat evő munkatársam, a nők és a férfiak is.
Gasztro kilőve, mert 1) kissé beteg vagyok 2) kaphatja a szinte semmit sem evő munkatársam 3) mi van, ha az, aki kapja nem szereti a benne lévő mazsolát/diót...
Ékszer kilőve, mert 1) nagyon eltérő stílusúak a lányok, nők 2) vannak fiúk is.
És még az idő is kevés.

Végül arra jutottam, hogy valami olyat kell készíteni, amit a vonaton is lehet (ez úgyis jellemző rám, rengeteget vonatozom), és akkor legyen valami horgolt, mert úgyis idén tanultam meg rendesebben horgolni, azaz tudni, hogy melyik öltés mit jelent, leolvasni a rajzolt ábrákat, érteni a leírásokat, úgyhogy ez is jellemző rám. De mit is horgoljak? A virág ékszer, úgyhogy kilőve.
A sima fehér kreatívkodható bögréket szándékomban állt jól elcsomagolni, és a nem-használjuk-a-következő-fél-évben csomagba tenni, de ez nem sikerült, 1 db mégis velünk jött. Nem véletlenül, ugyanis ez adta az ötletet a semleges, de rám jellemző ajándékra.
Ugyanis végül bögremelegítő készült színátmenetes fonalból 3 gombbal, valamint egy horgolt virág díszítésnek a csomagra, a bögrébe pedig teafiltereket tettem - ha már a megfázás miatt annyit teázom mostanában.
Háát, fiú kapta, de azt mondta a virágnak lesz a helye :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése