Gesztenyés-narancsos szaloncukor
- 1 csomag (25 dkg) gesztenyepüré
- kb. 10 dkg olvasztott csokoládé
- kb. 15 dkg darált keksz
- kb. 0,5 dl narancslikőr
Mákos-mazsolás szaloncukor
- 1 nagyobb csomag (25 dkg) mazsola
- kb. 15 dkg darált mák
- kb. 5-10 dkg darált keksz
A kész szaloncukrokat hűtőbe tettem (egy adag rövid időre a fagyasztóba került), majd zsírpapírba (gesztenyés) és zsírpapírba és alufóliába (mákos) csomagoltam őket.
Szerintem is, de a fő tesztelő Férj szerint is finom lett nagyon. Mindkettő kicsit különleges, a mákos markáns és karakteres, Férjnek jobban ízlik, a gesztenyés picit lágyabb, bár érezni benne az alkoholt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése