Újabb kölcsönrecept, azaz újabb finomság, a magvas rántotta.
A serpenyő alján magvakat pirítunk: lenmag, szezámmag, napraforgómag... Jöhet minden, mondjuk, amik leestek a magvas zsömléről vagy kenyérről.
Ha a magvak megpirultak, ráöntjük az elkevert tojásokat, majd kevés póréhagymát vagy friss zöldhagymát karikázunk rá, és a szokásos módon megsütjük a rántottát.
Hogy még egészségesebb legyen sok zöldséggel, azaz feldarabolt paradicsommal, paprikával, rukkolával, medvehagymával, uborkával... tálaljuk és esszük.
Holland könyvtárak 3. Hoek van Holland
-
A 2016 októberi kirándulásunkon megnéztük a modern és új építésű
amszterdami OBA-t, a rotterdami központi könyvtárat, valamint Hoek van
Holland fiókkönyvt...
3 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése