- kb. 8 db babapiskóta
- 2 kis pohár natúr joghurt
- 1 cs. gesztenyemassza
- Előveszünk 4 szép poharat vagy 1 nagyobb üvegtálat.
- A babapiskóták felét 4 darabba törjük, és az edény aljára halmozzuk.
- Ráöntünk 1 kis pohár natúr joghurtot.
- Ráreszeljük a gesztenyemassza felét.
- A babapiskóták másik fele, a maradék joghurt, a maradék reszelt gesztenyemassza és kész is.
- Ha maradt egy kis joghurt, azt rátehetjük még a gesztenydarabok tetejére, vagy ha nagyobb tálban készítettük, akár egy kiskanál segítségével írhatunk is a süti tetejére.
- Pár órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük, a babapiskóták beszívják a joghurtból a nedvességet, a joghurt kicsit olyan lesz, mintha túró lenne, szóval összeérnek az ízek.
Őszi születésnapokon, évfordulókon finom tortahelyettesítő, vagy különleges, de gyors desszert egy ünnepi vacsora után.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése