2010. július 5., hétfő

1 hétvége - 6 torony

A hétvége tornyokkal teli telt, ugyanis 6 világítótoronnyal gazdagodott az otthoni gyűjtemény. Lett függesztő, ajándéktasak, 2 dugó, 1 csipesz és 1 képeslap. Így hasznos tornyokkal gazdagodtunk.
Kezdődött pénteken, amikor egy minden350forint boltban egy világítótornyos függesztőre bukkantam, és nem tudtam otthagyni. A 2 rövid függeszték egyikének tetején van egy kissé pagodás világítótorony, alatta pedig csigák, tengeri csillagok, A másik tetején sirály figyel. 

Aztán a sarki virágboltban vásároltunk be, aminek kirakatában észrevettünk egy tornyot.
Ennek eredménye lett a 2 dugó, a csipesz és a dísztasak. Így az eddig meglévő Bodie Island mellett már Thybee Island és Cape Henry világítótornya is dugó formájában van a toronypolcon. Ezzel kiegészült az eddigi 1 db dugó, így egy újabb algyűjtemény kezdődött el a toronygyűjteményben.
Bár csak 1 toronyért mentünk be, a virágboltban Férj további, elrejtett világítótornyokat fedezett fel, így vettük meg az ajándéktasakot, ami a németek kedvenc tornyát, Roter Sandot ábrázolja és az ajándékkísérőként használatos minicsipeszt.( A csipesz méretét talán jellemzi, hogy a képen mellette egy golyóstoll vége látszik.)

Vasárnap este pedig a nemrég Angliában járt 2 gyülekezeti tagtól kaptam egy képeslapot, amin egy fehér világítótorony van és egy ige. A lapról sajnos nem derül ki, hogy pontosan melyik világítótornyot ábrázolja.
És ez az egyetlen, ami nem magyarországi beszerzésű a sok hétvégi toronyból. Ezzel a képeslappal egy újabb taget is bevezethetek a blogon: világítótorony-keresztény, amit a régebbi bejegyzésekre is alkalmazni fogok. Ugyanis rengeteg olyan torony van, ami keresztény (naptár, képeslap, igéskártya, könyvborító), és otthon is egyre több, így szükséges.
 Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék.

2 megjegyzés:

  1. Talán nincs eléggé kidomborítva, h. Férj találta a tornyok jelentős részét, meg mennyit fáradozik a blog miatt (fénykép, toronyvadászat). Ezt már hiányoltam annak kapcsán is, h. nyaraláson hogyan kerültek a kirándulók a tornyokhoz, ki nyomtatta a térképet, ki vadászta le a netről a tornyokat stb.

    De a legnagyobb baj, h. még Férj címkét se kapott a bejegyzés. Bizony.

    Egy névtelen rajongó

    VálaszTörlés
  2. Sokkal jobb :)

    <3

    VálaszTörlés