Hozzávalók:
- 10 dkg pirított darált hús
- 2 dl bolti besamel szósz
- tészta (épp copfocska)
- fűszerek: szerecsendió, fehérbors, só
Kivettem a mélyhűtőből 10 dkg pirított darált húst.
A húst egy kis fazékban elkezdtem kiolvasztani. (Kevés vizet is öntöttem alá, hogy ne ragadjon le.)
Közben felforrt a tészta főzővize, így tettem bele egy kevés olajat és sót, majd beleborítottam a tésztát.
Amikor kiolvadt a hús, felöntöttem bolti besamel szósszal.
Fűszereztem: kevés szerecsendió, fehérbors, só.
Egyszer összeforraltam, addigra pont megfőtt a tészta, és hazaért az esőben tekerésben kissé megázott Férj is.
A szósz finoman sajtos volt, a tészta pont jó állagú, az egész ebéd pedig kellemesen meleg, míg kint egész nap esett az eső.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése